Användarvänlighet är top of mind i vårt hus!

Som ni vet arbetar vi sen många år tillbaka med våra kära vänner på läckra Rönneberga Konferens på vackra Lidingö. Vår resa tillsammans är alltid under utveckling och den här gången har vi återigen fått äran att utveckla deras hemsida à la version 3,0.

När du går in på Rönnebergas hemsida idag finner du att den är mer än bara användarvänlig, den är nämligen byggd för dig, där du befinner dig digitalt. Vi har gjort en utförlig och gedigen UX-analys som visar att majoriteten tittar på hemsidor via smarttelefoner eller surfplattor idag, den traditionella datorskärmen är inte längre top of mind. Ur det perspektivet och med ett bra facit i hand har vi byggt en genomtänkt och högst användarvänlig hemsida där det du faktiskt vill ta del av presenteras. Vi har byggt en hemsida för dig som besöker Rönneberga Konferens online utanför de gamla ramarna.

Hemsidan lanserades nyligen och inga är gladare än vi och våra vänner på Lidingö, nu kör vi vidare och ser fram emot en spännande höstsäsong tillsammans. Vi kan redan avslöja att nissarna har börjat spåna och skissa på årets kommande julkalender. Stay tuned!

Hoho, eller nej, Trevlig sommar menade vi!