UX/UI Breakdown

Hej,
Vad roligt att du har hittat hit! Vi på Mad Marketing & Co. har ett långt samarbete med CONVENDUM som vi är väldigt stolta över. Därför känns det extra roligt att kunna erbjuda dig som medlem ett förmånligt pris på en tjänst som gynnar ditt företag.

T o m 2021-12-31 ger vi dig som kontaktar oss med koden “CONVENDUM30” en oslagbar rabatt på vår tjänst UX/UI breakdown. Ta chansen att förstå din målgrupp bättre och förbättra deras kundupplevelse med hjälp av vår datadrivna analys!

Vad är UX/UI

UX design är en förkortning av “user experience design” och UI står för “user interface design”. Generellt kan man säga att UX hanterar kundens övergripande upplevelse av ett varumärke, medan UI refererar till interaktionen mellan användaren och mjukvaran.

Vad är en UX/UI breakdown?

Vår unika tjänst går ut på att vi samlar och utvärderar data som talar om för oss hur användaren interagerar med ditt varumärke. Med hjälp av denna data föreslår vi förbättringar och lösningar som tar användarens upplevelse till nästa nivå och ökar konverteringar.

Varför är UX/UI viktigt?

Du vill att ditt varumärke ska upplevas som lättillgängligt, eller hur? En UX/UI breakdown hjälper till att förbättra din hemsidas funktionalitet och maximera användarens engagemang. Vi använder data för att definiera kundens väg till köp på din hemsida, bygga lojalitet hos kunden genom igenkänning och förena kundens behov med ditt varumärke.

MadMarketing & Co

Banérgatan 50
115 26 Stockholm
hej@madmarketing.se