Vision

Mad Marketing & Co. är Stockholms minsta, ledande, kreativa byrå. Vi sysslar med okonstlad och kreativ marknadsföring för små och stora kunder. Mad Marketing & Co. är den lilla byrån som utför stordåd!

"Veronica grundade Mad Marketing & Co. med erfarenhet, glöd och gammal hederlig jävlar anamma."

Veronica

Byråchef

Marknadschef i över 15 år, Veronica förstår dina behov bättre än någon annan. Hon drivs av en passion för att bygga varaktiga relationer med kunder och kollegor och att se människor och företag lyckas. Med en kärlek till extremsporter, som bland annat kitesurfing och att driva en fullservicebyrå, är hon spindeln i nätet på Mad Marketing & Co.

"Ytterst ansvarig för ekonomi & HR. Arbetar dagligen för att skapa ett ekonomisk välmående företag."

Robert

CFO

Att hantera flera framgångsrika företag och några galna medarbetare är ingen dans på rosor, men Robert får det att se enkelt ut. Förutom att hålla koll på ekonomin är Robert en människokännare av rang som brinner för jakt, surf, natur och riktigt god mat. Papperna är alltid i ordning och kaffet nybryggt på vårt kontor på Banérgatan.

"Harley har aldrig stött på ett problem han inte kan lösa, ur ett användarvänligt perspektiv."

Harley

Design/UX

Harley har flera masters i olika designområden, allt från grafisk design till UX/UI. Hans expertis ligger i att ta fram data som förklarar våra framgångar och återskapa resultaten. Harley tänker i HTML och lyssnar på skräckhistorier när han jobbar. Han kopplar gärna av genom att klättra eller lösa pussel.

”Simin går aldrig hemifrån utan papper och penna, det finns alltid något att skissa på”

Simin

Copywriter/Content producer

Simin har en bakgrund som copywriter och grafisk formgivare. Hon går inte hemifrån utan papper och penna. Hon tänker på ord, detaljer och former, ständigt på jakt efter ledtrådar för att fånga budskap. Hon pratar flera språk och ser alfabetet som en magisk nyckel. Utanför jobbet lyssnar hon på LP-skivor eller hänger i naturen. Hon gillar välplacerade punkter, att åka longboard och äta saltlakrits. Men inte samtidigt.

”Lova älskar färg, form och funktion. Skapandet pågår hela tiden fast i olika former.”

Lova

Grafisk Formgivare/Content producer

Lova har alltid jobbat med människor och hon tycker det är viktigast att kunden känner sig nöjd och sedd.
På fritiden målar och illustrerar hon en del och när hon inte gör det så är hon gärna ute på havet eller på ett fjäll, hon är en livsnjutare av rang. Dessutom är hon en riktig Stockholmsromantiker så hon kan de flesta gator och byggnader i sin hemstad.
Ibland hör man hennes röst i TV och radio då hon även jobbar som röstskådespelare men oftast ser man henne med musik i öronen på sin orangea cykel genom stan. 

"Vilja är lika kreativ som flexibel, en härlig dos av ungdomlig energi"

Vilja

Husmus

Vilja är vår kreativa husmus som skapar magi i kulisserna här på Mad. Springer du på oss under en photoshoot träffar du henne garanterat och när du hänger i våra sociala kanaler tar du del av hennes trolleri där. Vilja är husmusen som suddar ut gränserna när hon kilar mellan kameror, vår digitala närvaro och att hålla kontoret i toppskick. Håll utkik fysiskt som digitalt, har du tur får du en glimt av hennes magi!

"Bob är en kramgo vakthund med integritet"

Bob

Inspiration/Muse

Mad-Bob är ingen kontorshund, han är vårt #spiritanimal som personifierar Mad Marketing & Co.’s filosofi: “Work hard, play hard, rest hard”. Bob finns allt som oftast på kontoret för att ge kramar till kunder och kollegor, se till att vi kommer ut i friska luften och städa bort smulorna av fredagsfikat från golvet. Bob är en charmör med ett temperament som växlar mellan två lägen: när han inte sover på mattan så jagar han i skogen med Robert.

Spännande, eller hur?

Vi vet att riktigt bra marknadsföring måste vara lite Mad. Vill du veta mer om hur vi tar oss an ett projekt?

Praktisera på Mad?

Skriv lite om dig själv och skicka med ditt CV så kommer vi gå igenom din ansökan. Skriv “praktikplats” i ämnesraden.

Vi ser fram emot att lära känna dig lite bättre!

MadMarketing & Co


hej@madmarketing.se