Vi är en liten, kreativ byrå på Östermalm och är en frisk fläkt i Stockholms byrå-värld.

Vi blåser liv i dina idéer och sätter färg på ditt budskap. Riktigt bra marknadsföring måste vara lite Mad. Vi tar oss an alla kreativa projekt med en lekfull och ödmjuk inställning, helt enkelt för att vi älskar det vi gör. Vårt team består av matglada naturmuppar, galna kreatörer och pratglada kommunikatörer med tränade ögon.

Varumärkeshantering

Att ha ett företag är inte samma sak som att ha ett varumärke. Vi hjälper dig att förstå och skapa en bra identitet för ditt företag som speglar ditt företags kärnvärden på riktigt. Våra lösningar drivs av dig tillsammans med oss via workshops, intervjuer och analyser på plats hos dig för att säkerställa att ditt varumärke är skräddarsytt precis som du önskar.

Riktlinjer och ett genomgående förhållningssätt är grunden för att skildra ett starkt varumärkesbudskap genom alla kanaler, digitalt som analogt. Vi utvecklar omfattande riktlinjer för ditt varumärke som kan distribueras till alla dina samarbetspartners för att säkerställa att du behåller kontrollen över ditt varumärkesbudskap och allra viktigast, din identitet.

Från visitkort, byggnadsskyltar och e-postsignaturer, till uniformer, webbplatser och varor, det finns en bred variation av sätt och platser för din varumärkesidentitet att porträtteras och synas. 

Vi designar, skapar och levererar alla typer av produkter ditt varumärke är i behov av. 

Digital Närvaro

Vi kan organisera, redigera, underhålla uppdateringar på din befintliga CMS-baserade webbplats, eller bygga en helt ny från grunden. Vi använder WordPress CMS för att skapa en anpassningsbar webbplats som passar ditt företags behov. Vi strävar efter att göra våra webbplatser enkla nog att du kan redigera och hantera dessa internt samt lämna dessa öppna så att de kan hanteras av alla med lämplig behörighet.

Från nyhetsbrev och webbplats-kampanjer till SEO och bannerannonser. Vi tillhandahåller en återkommande tjänst för att marknadsföra ditt företag i internets alla hörn. Använd nyhetsbrev och webbplats-kampanjer för att annonsera erbjudanden för din nuvarande kundbas, eller utöka din publik genom att köpa annonsutrymme via Google eller Meta-tjänster. Vi skapar där  optimerade annonser som kommer att synas överallt från Googles och Facebooks hemsidor och bannerannonser, till Youtube-videoannonser och Instagram-reels.

Har du organisk närvaro på internet? Vi driver ditt företags sociala mediesidor som Facebook och Instagram, med olika paket för att passa din budget och behov beroende på hur många inlägg du vill göra per vecka. Vi skapar och schemalägger innehåll för att fylla ditt sociala mediaflöde med de senaste händelserna inom ditt företag varje vecka.

Tillgångsproduktion

Menyer, skyltar, kartor, brevpapper, visitkort, broschyrer – ja, listan är lång. Vi skapar tryckfärdiga dokument för dig att tillhandahålla dina egna tryck- och tillverkningstjänster, vi kan även skapa och producera allt från koncept, utveckling, produktion och implementering.

Vi designar och tillverkar byggnadsskyltar i full storlek, utomhusinstallationer och tillhandahåller varor för att ge kunder, eller ta med till mässor så som pennor, t-shirts, muggar och USB-enheter. För vilka produkter du än behöver erbjuder vi dig en lösning.

Är du bekymrad över att inte ha tillräckligt med innehåll för att fylla ditt sociala mediaflöde? Kanske har du gjort en upprustning och vill visa upp dig? Oavsett anledning kan vi tillhandahålla fotograferings- och videotjänster. Våra enkla paket ger dig en snabb och billig lösning för att hämta högkvalitativa bilder och videor för att hålla företaget uppdaterat och fräscht. Eller så kan vi tillhandahålla mer professionella lösningar med mycket strategiska, iscensatta och individuellt redigerade bilder eller videor, allt beroende på ditt behov.

Teknisk dokumentation

När gjorde du senast en UX-analys av din webbplats senast? Vet du vem din målgrupp är?
Vilka är dina största konkurrenter? Vi använder specialiserad utrustning och teknisk erfarenhet för att ge dig en strategisk inblick i hur ditt företag presterar på marknaden.

Från varumärkesböcker till lathundar, om du vill kunna göra det själv, men inte vet hur (eller vad), kan vi ge dig den tekniska förståelsen för att möjliggöra detta. Tillsammans med noggrant utarbetade bruksanvisningar organiserar vi även workshops för att hjälpa dig att fatta de stora besluten kring ditt företag, allt med expertvägledning och råd.

Personalmanualer, onboarding, diagram, företagsdokumentation och riktlinjer för system.
Vi tillhandahåller omfattande dokumentation som passar dina och företagets behov. 

MadMarketing & Co


hej@madmarketing.se