Innehållsproduktion

Vi erbjuder dig olika paket för Instagram/Facebook, du väljer mellan Insta-Mad Small, Insta-Mad Medium och Insta-Mad Large. Paketen innehåller 1 respektive 6 organiska inlägg per vecka i din/dina kanaler. Paketen passar småföretagare som mellan och storföretagare. Slipp huvudvärken, vi tar hand om din content åt dig. Vi fyller dina kanaler med innehåll från 5800 kr/månad.

Convendum

Grafisk design & Copywriting

Här på Mad hjälper vi dig med allt inom grafisk design, behöver du en ny logo, en ny layout eller vad sägs om en målande illustration eller två? Vi tar dina idéer från vision till verklighet. Vi har även en vass penna i huset, när du inte vet vad du ska säga eller hur du ska säga det, då är det Mad du ska kontakta, här skriver vi så det känns och på fler språk dessutom.

Cirkeln Stockholm

Foto & film

Tycker du det är jobbigt att hitta rätt vinkel, få till den där riktigt snygga bilden eller rentav krångligt att producera en schysst film? Vi hjälper dig navigera i landet av rörligt och stilla material, kontakta oss för din fotografering eller företagsfilm. Vi skapar material för tillfälliga kampanjer och hjälper dig att bygga upp en portfölj av material som räcker över tid.

Stockholm Meeting Selections

Varumärkesutveckling

I dagens samhälle är det viktigt att synas och att kommunicera rätt saker, vi hjälper dig att hitta din företagsröst och ditt visuella utseende. Tillsammans går vi igenom alla steg du behöver för att hitta det unika i din idé som sedan förvandlas till ditt varumärke. Att särskilja sig på marknaden idag är viktigare än någonsin, vi hjälper dig att göra just det.

Retentio ekonomi & redovisning ab

Digital annonsering på Google & Facebook

Syns på Google (Finns du inte på Google så finns du inte alls) Med Paid Social som det kallas – digital annonsering på Google och Facebook hjälper vi dig att komma högre upp i sökmotorerna. Du väljer själv hur mycket du vill lägga på din annonsering, sedan tar vi vid. Med hjälp av SEO och beprövade tekniker driver vi in besökare och potentiella kunder till din webbplats eller dit du vill peka dina kunder. Kontakta oss, vi hjälper kunderna fram till din digitala entré. Vi tar hand om dina digitala kampanjer på Google från 12680 kr/månad.

Hotel Birger Jarl

Printproduktion, trycksaker & merchandise

Många jobbar mestadels digitalt idag, att skapa tryckfärdiga original eller marknadsföringsmaterial ”på det gamla viset” är inte en kunskap som lever kvar hos alla då vi går mot ett mer digitalt landskap för varje dag som går. I vårt hus har vi kunskapen och erfarenheten av printproduktion, papperskvalitet och trycksaker för olika ändamål.
Låt oss veta om du behöver en broschyr, en tryckt logo, en företagströja eller varför inte en schysst kaffekopp till kundmötet med ditt varumärke på?

Rönneberga Konferens Lidingö

Webbdesign & UX design

Behöver du hjälp med att ta fram en ny hemsida eller göra din befintliga hemsida mer användarvänlig i dagens digitala klimat? 
Vi gör en analys över vad just du och ditt företag behöver med hjälp av UX breakdowns och väl beprövade metoder. Vi jobbar i verktyg som WordPress och Squarespace, de två främsta plattformarna för en bra hemsida idag där det också är smidigt för dig att manövrera egna ändringar på din hemsida framöver. Boka ett första möte med oss, tillsammans kommer vi fram till vad som passar bäst för just dig och dina behov online.

Bythjul

  • Besöksadress
  • Postadress
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • E-post
  • Ansökningar
  • Vi är kollektivavtal anslutna