Innehållsproduktion

InstaMad

Vi erbjuder dig olika paket för Instagram/Facebook, du väljer mellan Insta-Mad Small, Insta-Mad Medium och Insta-Mad Large. Paketen innehåller 1 respektive 6 organiska inlägg per vecka i din/dina kanaler. Paketen passar småföretagare som mellan och storföretagare. Slipp huvudvärken, vi tar hand om din content åt dig.

Vi fyller dina kanaler med innehåll från 7.200 kr/månad.

Instamads olika paket

Gör du allt för dina följare? Det gör vi Vi skapar personligt content anpassat efter er målgrupp. Med hjälp av hashtags, marknadsföring och sponsrade inlägg förvandlar vi följare till kunder.

Uppstartskostnad - obligatorisk

Koppling till META, Tik-Tok
Koppling till Hemsida
Koppling till Tradject
Engångskostnad
Pris: 14 800 kr ex moms

Instamad S

Inkluderar:

7 200 kr ex moms/månad

Instamad M

Inkluderar:

13 400 kr ex moms/månad

Instamad L

Inkluderar:

18 200 kr ex moms/månad

Ett exempel av innehållsproduktion som vi producerade för Convendum

Digital annonsering på Google & Facebook

Syns på Google (Finns du inte på Google så finns du inte alls) Med Paid Social som det kallas – digital annonsering på Google och Facebook hjälper vi dig att komma högre upp i sökmotorerna. Du väljer själv hur mycket du vill lägga på din annonsering, sedan tar vi vid. Med hjälp av SEO och beprövade tekniker driver vi in besökare och potentiella kunder till din webbplats eller dit du vill peka dina kunder. Kontakta oss, vi hjälper kunderna fram till din digitala entré. Vi tar hand om dina digitala kampanjer på Google från 12680 kr/månad.

Digital annonsering

Vi skapar personliga annonser anpassat efter era unika målgrupper och era olika unika tonalitet. Sponsrade inlägg, annonser och kampanjer i rätt kanal förvandlas till kunder.

Uppstartskostnad - obligatorisk

Koppling till Facebook business manager
Koppling till Meta Pixel
Koppling till Google Ads
Koppling till Google Analytics
Koppling till Hemsida
Koppling till Traject
Engångskostnad Pris: 14 800 kr ex moms

Digital Marketing

Google ads skötsel / META / Tik-Tok

12 680 kr ex moms/månad

*Observera att mediaspend tillkommer utöver

Printproduktion
På förfrågan

Webbdesign och UX design
På förfrågan

Foto/Film
På förfrågan

Varumärkesutveckling
På förfrågan

Grafisk design & Copywriting

Här på Mad hjälper vi dig med allt inom grafisk design, behöver du en ny logo, en ny layout eller vad sägs om en målande illustration eller två? Vi tar dina idéer från vision till verklighet. Vi har även en vass penna i huset, när du inte vet vad du ska säga eller hur du ska säga det, då är det Mad du ska kontakta, här skriver vi så det känns och på fler språk dessutom.

Grafisk design & Copywriting

Vi blåser liv i dina idéer och sätter färg på ditt budskap. Riktigt bra marknadsföring måste vara lite Mad. Vi tar oss an alla kreativa projekt med en lekfull och ödmjuk inställning, helt enkelt för att vi älskar det vi gör. Vårt team består av matglada naturmuppar, galna kreatörer och pratglada kommunikatörer med tränade ögon.

Copywriter

Vi utgår ifrån er tonalitet och framtagna tone of voice

1280 kr ex moms/påbörjad timme

Grafisk design

Vi utgår ifrån er brandbook och grafiska guidelines

Det kan variera mellan 1280-1580 kr ex moms / påbörjad timme

Webbdesigner

Vi utgår ifrån er befintliga hemsida och plattform

Från 1850 kr ex moms/påbörjad timme

Saknas brandbook och grafisk guideline/profil hjälper vi er gärna att ta fram ert visuella avtryck och grafiska identitet. Pris på förfrågan.

Foto/film
På förfrågan

Varumärkesutveckling
På förfrågan

Ett exempel på en julkampanj i print som vi producerade för Cirkeln Stockholm

Foto & film

Tycker du det är jobbigt att hitta rätt vinkel, få till den där riktigt snygga bilden eller rentav krångligt att producera en schysst film? Vi hjälper dig navigera i landet av rörligt och stilla material, kontakta oss för din fotografering eller företagsfilm. Vi skapar material för tillfälliga kampanjer och hjälper dig att bygga upp en portfölj av material som räcker över tid.

Foto & film

Ingen fotografering är den andra lik. Vi på MAD skräddarsyr er nästa fotografering efter era behov. Kanske behöver ni nya bilder över alla medarbetare på företaget eller så ska ni lansera en ny produkt. Behovet av bild, rörligt material och film är idag stort, vi hjälper ert företag att bygga upp en contentbank över tid.

Fast contentproduktion foto/film

Pris från 32 000 kr ex moms

Reklam & kampanj foto/film

Pris från 50 000 kr ex moms och uppåt

Konceptualisering foto/film
Pris på förfrågan

Ett exempel av en fotografering som vi producerade för Stockholm Meeting Selections

Varumärkesutveckling

I dagens samhälle är det viktigt att synas och att kommunicera rätt saker, vi hjälper dig att hitta din företagsröst och ditt visuella utseende. Tillsammans går vi igenom alla steg du behöver för att hitta det unika i din idé som sedan förvandlas till ditt varumärke. Att särskilja sig på marknaden idag är viktigare än någonsin, vi hjälper dig att göra just det.

Varumärkesutveckling

Vikten av hur vi säger “Hej” har olika betydelser för olika företag. När vi arbetar med branding/ varumärkesutveckling ser vi alltid till helheten. Kanske behöver ni en komplett brandbook – ert företags guidelines. Eller så behöver ni hitta ert sätt att höras, att nå ut i bruset! Vi hjälper er gärna med att ta fram er framtida Tonalitet – er unika röst för varumärket.

Kontakta oss redan idag för ett förslag.
Produktion och skapande av Grafisk profil – ert företags visuella avtryck, Bildmanér, Produktion logotyp, Konceptualisering och Employee branding. Vi är den hjälpande handen under hela resan i er varumärkesutveckling.

Alla priser inom varumärkesutveckling och branding är på förfrågan.

Ett urval av branding/varumärkesutveckling som vi producerade för olika företag

Printproduktion, trycksaker & merchandise

Många jobbar mestadels digitalt idag, att skapa tryckfärdiga original eller marknadsföringsmaterial ”på det gamla viset” är inte en kunskap som lever kvar hos alla då vi går mot ett mer digitalt landskap för varje dag som går. I vårt hus har vi kunskapen och erfarenheten av printproduktion, papperskvalitet och trycksaker för olika ändamål.
Låt oss veta om du behöver en broschyr, en tryckt logo, en företagströja eller varför inte en schysst kaffekopp till kundmötet med ditt varumärke på?

Printproduktion

Ditt skyltfönster är ditt ansikte utåt, stick ut och klä in ditt skyltfönster med snygg foliering som visar upp företaget och vad ni arbetar med. Vi producerar marknadsmaterial som sätter ditt företag i fokus, vad sägs om regncape’s till nästa festival med kollegorna, isskrapor, paraplyer, kaffemuggar till fikat, tygkassar för flergångsbruk, namnbrickor, beachflaggor, broschyrer, skrivblock och pennor? Alla företags behov ser olika ut. Låt oss sätta färg på era visioner och ord på ert budskap.
Vi på MAD älskar printproduktion och att skapa kreativ merchandise för ditt företag.

Printproduktion - framtagning av enklare original

Pris från 7 840 kr ex moms

Printproduktion - framtagning av avancerade original - koncept

Pris från 14 800 kr ex moms

Trifolders, avancerade print, tryck och merchproduktioner
Pris på förfrågan

All printproduktion är på förfrågan och priserna varierar. Kontakta oss redan idag för att få ett förslag för just er merch och printproduktion.

Ett exempel på en karta/nyckelhållare som vi producerade för Hotel Birger Jarl

Webbdesign & UX design

Behöver du hjälp med att ta fram en ny hemsida eller göra din befintliga hemsida mer användarvänlig i dagens digitala klimat? 
Vi gör en analys över vad just du och ditt företag behöver med hjälp av UX breakdowns och väl beprövade metoder. Vi jobbar i verktyg som WordPress och Squarespace, de två främsta plattformarna för en bra hemsida idag där det också är smidigt för dig att manövrera egna ändringar på din hemsida framöver. Boka ett första möte med oss, tillsammans kommer vi fram till vad som passar bäst för just dig och dina behov online.

Webbdesign & UX design

En webbsida är ditt skyltfönster till den digitala världen, utan en hemsida blir det en utmaning för dina kunder att få kontakt med dig. Vi vet att det kan vara svårt att förstå komplexiteten i att bygga en hemsida, men vi kommer att göra det så tydligt och enkelt som möjligt. Vi kan bygga en sidas webbplatslösningar för små företag, eller grundligt kartlägga användarorienterade e-handelslösningar för större företag, och sedan göra en hel UX-analys och nedbrytning av mätvärden så att du kan använda resultaten för att bygga en bättre digital närvaro.

Hemsida enkel

Från 50.000 kr ex moms

Hemsida medel

Pris från 159.000 kr ex moms

Hemsida Advancerad

Pris från 180.000 kr ex moms

UX-analys

Pris från 32.000 kr ex moms

Fortsättningsvis webbplatshantering av Mad Marketing & Co. tillhandahålls även, men om du önskar hantera din webbplats själv gör vi den lättillgänglig och öppen för dig, vi låser dig inte ute från redigeringsmöjligheter.

Ett exempel på webbdesign och UX analys för Rönneberga Konferens Lidingö

  • Besöksadress
  • Postadress
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • E-post
  • Ansökningar
  • Vi är kollektivavtal anslutna