Vi är Mad på marknadsföring.

Vi är en kreativ fullservicebyrå i hjärtat av Stockholm som älskar spännande projekt och galna upptåg. Vi brinner för det vi gör och tar oss an alla projekt, stora som små, med samma entusiasm och engagemang. Att inspirera våra kunder ser vi som ett av våra främsta uppdrag. Det ska vara enkelt och roligt att jobba med oss!

Hur Mad är du?Välkommen till MadhouseUte efter galet bra marknadsföring?

Vi blåser liv i dina idéer och sätter färg på ditt budskap. Riktigt bra marknadsföring måste vara lite Mad. Vi tar oss an alla kreativa projekt med en lekfull och ödmjuk inställning, helt enkelt för att vi älskar det vi gör. Vårt team består av matglada naturmuppar, galna kreatörer och pratglada kommunikatörer med tränade ögon.

Innehållsproduktion
Vi erbjuder dig olika paket för Instagram/Facebook, du väljer mellan Insta-Mad Small, Insta-Mad Medium och Insta-Mad Large. Paketen innehåller 1 respektive 6 organiska inlägg per vecka i din/dina kanaler. Paketen passar småföretagare som mellan och storföretagare. Slipp huvudvärken, vi tar hand om din content åt dig.
Grafisk design & Copywriting
Här på Mad hjälper vi dig med allt inom grafisk design, behöver du en ny logo, en ny layout eller vad sägs om en målande illustration eller två? Vi tar dina idéer från vision till verklighet. Vi har även en vass penna i huset, när du inte vet vad du ska säga eller hur du ska säga det, då är det Mad du ska kontakta, här skriver vi så det känns och på fler språk dessutom.
Foto & film
Tycker du det är jobbigt att hitta rätt vinkel, få till den där riktigt snygga bilden eller rentav krångligt att producera en schysst film? Vi hjälper dig navigera i landet av rörligt och stilla material, kontakta oss för din fotografering eller företagsfilm. Vi skapar material för tillfälliga kampanjer och hjälper dig att bygga upp en portfölj av material som räcker över tid.
Varumärkesutveckling
I dagens samhälle är det viktigt att synas och att kommunicera rätt saker, vi hjälper dig att hitta din företagsröst och ditt visuella utseende. Tillsammans går vi igenom alla steg du behöver för att hitta det unika i din idé som sedan förvandlas till ditt varumärke. Att särskilja sig på marknaden idag är viktigare än någonsin, vi hjälper dig att göra just det.
Digital annonsering på Google & Facebook
Syns på Google (Finns du inte på Google så finns du inte alls)
Med Paid Social som det kallas - digital annonsering på Google och Facebook hjälper vi dig att komma högre upp i sökmotorerna. Du väljer själv hur mycket du vill lägga på din annonsering, sedan tar vi vid. Med hjälp av SEO och beprövade tekniker driver vi in besökare och potentiella kunder till din webbplats eller dit du vill peka dina kunder.
Kontakta oss, vi hjälper kunderna fram till din digitala entré.
Printproduktion, trycksaker & merchandise
Många jobbar mestadels digitalt idag, att skapa tryckfärdiga original eller marknadsföringsmaterial ”på det gamla viset” är inte en kunskap som lever kvar hos alla då vi går mot ett mer digitalt landskap för varje dag som går. I vårt hus har vi kunskapen och erfarenheten av printproduktion, papperskvalitet och trycksaker för olika ändamål.
Låt oss veta om du behöver en broschyr, en tryckt logo, en företagströja eller varför inte en schysst kaffekopp till kundmötet med ditt varumärke på?
  • Besöksadress
  • Postadress
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • E-post
  • Ansökningar