Nu borstar vi sanden ur skorna tillsammans, trevlig sommar!

Nu börjar det allt dra ihop sig för lite sommarsemester, kanske ligger du redan på någon härlig strand och känner sanden mellan tårna? Vi hoppas verkligen det.

I början av året pratade vi om trender för 2023, en sak som är säker är att T-shirt klänningen fick genomslagskraft och oj så skönt. Den andra trenden förutspåddes bli att vi kommer att vara mindre online. Att logga ut och logga av då och då är en bra grej för välmåendet. Att ständigt hålla sig à jour med vad som sker runtomkring dig ökar stressen och kan i värsta fall dra ner på välbefinnandet.

Under semestertiderna är det ett ypperligt tillfälle att göra just det. Vi hoppas att du har loggat ut, dragit på autosvar på mailen och att du framförallt njuter storskaligt någonstans där du trivs som allra bäst. I år har vi tagit beslutet att testa på att ha sommarstängt på Mad Marketing & Co, det blir en förstagångsupplevelse och en slags prova-på grej för oss digitala individer.
Klockan 16:00 fredagen den 30 juni till och med måndagsmorgon den 31 juli är det vi som borstar sanden ur skorna för första gången.

Om du kära vän behöver vår hjälp med ett akut ärende under högsommaren hänvisar vi dig till ett journummer – precis, ”syns vi inte så finns vi inte”- gäller inte riktigt hela vägen för oss.

Nu ser vi fram emot allt spännande och kreativt vi kan göra tillsammans under höstsäsongen!

Med det sagt vill vi på Mad Marketing & Co önska just dig kära Madvän – en magisk, underbar, solig, härlig, fantastisk, rolig och oslagbar sommar!

(Jo, vi kan fler adjektiv men vi tror att du är med på vad vi menar)

Och du, vi bjuder på en härlig bild från förra veckans utflykt till magiska Gotland och Surflogiet!