Vision

Mad Marketing & Co. är Stockholms minsta, ledande, kreativa byrå. Vi sysslar med okonstlad och kreativ marknadsföring för små och stora kunder. Mad Marketing & Co. är den lilla byrån som utför stordåd!

"Veronica grundade Mad Marketing & Co. med erfarenhet, glöd och gammal hederlig jävlar anamma."

Veronica

Kreatör/Brand Manager

Marknadschef i över 15 år, Veronica förstår dina behov bättre än någon annan. Hon drivs av en passion för att bygga varaktiga relationer med kunder och kollegor och att se människor och företag lyckas. Med en kärlek till extremsporter, som bland annat kitesurfing och att driva en fullservicebyrå, är hon spindeln i nätet på Mad Marketing & Co.

"Ytterst ansvarig för ekonomi & HR. Arbetar dagligen för att skapa ett ekonomisk välmående företag."

Robert

CFO

Att hantera flera framgångsrika företag och några galna medarbetare är
ingen dans på rosor, men Robert får det att se enkelt ut. Förutom att hålla koll på ekonomin är Robert en människokännare av rang som brinner för jakt, surf, natur och riktigt god mat. Papperna är alltid i ordning och kaffet nybryggt på vårt kontor på Banérgatan.

"Alex är din länk till omvärlden via sociala medier. Hon får dig att se lika bra ut on the gram som IRL."

Alex

Social Media/PR/Copy

Alex har flera års erfarenhet av sociala medier och copywriting på både engelska och svenska. Hon vet precis när man ska säga vad och i vilken kanal. Utanför jobbet är hon yogalärare med en passion för handstående som gärna springer långt och tränar hårt. Hon älskar starkt kaffe med havremjölk, salt plockmat och iskall Cava.

"Harley har aldrig stött på ett problem han inte kan lösa, ur ett användarvänligt perspektiv."

Harley

Design/Analysis

Harley har flera masters i olika designområden, allt från grafisk design till UX/UI. Hans expertis ligger i att ta fram data som förklarar våra framgångar och återskapa resultaten. Harley tänker i HTML och lyssnar på skräckhistorier när han jobbar. Han kopplar gärna av genom att klättra eller lösa pussel.

Spännande, eller hur?

Vi vet att riktigt bra marknadsföring måste vara lite Mad. Vill du veta mer om hur vi tar oss an ett projekt?

MadMarketing & Co

Banérgatan 50
115 26 Stockholm
hej@madmarketing.se