Vi är Mad på marknadsföring.

Vi är en kreativ fullservicebyrå i hjärtat av Stockholm som älskar spännande projekt och galna upptåg. Vi brinner för det vi gör och tar oss an alla projekt, stora som små, med samma entusiasm och engagemang. Att inspirera våra kunder ser vi som ett av våra främsta uppdrag. Det ska vara enkelt och roligt att jobba med oss!

Vi på Mad marknadsför inte bara en produkt, vi bygger relationer!

Så här tar vi på Mad oss an nya Madvänners projekt.

1
Uppstartsmöte
Vi identifierar och kartlägger era behov och sätter en tidsplan tillsammans med er. Det är viktigt att det känns bra i alla led. Efter vår första träff mottager du en checklista utav oss.
2
Estimerat förslag
Nu kan du förvänta dig ett estimerat offertförslag ifrån oss på Mad. Och fram tills vi får ett godkännande utav dig, sitter vi på nålar och längtar efter att sätta våra kreativa hjärnor i arbete när du äntligen säger JA!
3
Den kreativa processen
Nu när du har tackat ja till oss kan det roliga börja! Här tar vi tar fram konkreta förslag, nya idéer och koncept att kreera utifrån. Dessa presenteras sedan för dig enligt utsatt tidsplan.
4
Check in
Dags för en träff med oss på Mad, kanske äter vi lunch eller tar en gofika på vårt kontor. Oavsett vad du föredrar så är det nu dags att checka in och säga hej. Vi går igenom och har en halvtidsavstämning där vi ser att vi alla är på rätt väg. Kanske kikar vi på tre olika vägar att gå i våra vänners tonalitet, eller så står det mellan två olika grafiska uttryck? Oavsett så är det här vi finner vår väg framåt tillsammans.
5
Produktion
Flitens lampa lyser i vårt Mad-hus och vi arbetar dag och natt för att skapa det bästa av det bästa. Snart så!
6
Leverans
Vi får äntligen leverera, hurra! Vi ser även till att säkerställa internt och externt att allt är på banan och att det finns en vattentät plan för lansering. Kanske har det även efterfrågats att vi på Mad ska ansvara för lanseringen? Eller så ni det inhouse eller med en annan partner. Oavsett så finns vi på Mad här tillsammans med er, våra bästa Madvänner och kvalitétssäkrar.
7
Uppföljning
Vi pratar med er om hela vårt gemensamma projekt, höjdpunkter under resan, vad vi kan utveckla framöver och även hur vi ska fortsätta vår vänskap långsiktigt. Mad loves you!

Är du helt TrulyMad

Ange din epostadress för att få ta del av slutgiltig Madanalys

Välkommen till Madhouse

Mission

We develop brands to their mad potentials

Med andra ord, vi lockar fram (eller tar fram) det unika i våra kunder för att framhäva deras individuella potential inom sitt varumärke. Vi gör detta för att bygga mänskliga broar mellan företaget och deras målgrupper, en koppling som är mänsklig och därmed känns.

Vi är inte ett själslöst företag och här fejkar vi ingenting.

Vi tror på oss själva och den tron använder vi som grund för att lyfta andra eftersom

Vi tror stenhårt på allas lika värde.

Mad i hela sin galenskap

Fun Facts om Mad

Grundades 2014

Vi har kompetens inom all digital marknadsföring och är certifierade partners till:
Google - Meta - Tik-Tok - Adobe

Stillbild/filmbyrå & tryckeri knutet till oss

Vi arbetar med varje kund i genomsnitt 3 år

1 % av våra Madvänner är avtalskunder på årsbasis

5 heltidsanställda TrulyMad hens!

Vi har genomfört över 1 inlägg, annonser, kampanjer och varje vecka produceras i snitt 150 st unika contentinlägg i olika sociala kanaler och digitala plattformar
Vi har 1 aktiva företag som älskar oss och arbetar med 15 st Madvänner på veckobasis
1 % av våra Madvänner har varit med oss i snart 9 år

Ute efter galet bra marknadsföring?

Vi blåser liv i dina idéer och sätter färg på ditt budskap. Riktigt bra marknadsföring måste vara lite Mad. Vi tar oss an alla kreativa projekt med en lekfull och ödmjuk inställning, helt enkelt för att vi älskar det vi gör. Vårt team består av matglada naturmuppar, galna kreatörer och pratglada kommunikatörer med tränade ögon.
1 % av våra madvänner är avtalskunder på årsbasis
över 1 inlägg, annonser och kampanjer

Vi är kollektivavtal anslutna

  • Adress
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • E-post
  • Ansökningar
  • Vi är kollektivavtal anslutna