Varmt välkomna tillbaka Stockholm Meeting Selection!

Vi inleder början av den här veckan med att dela med oss av en glad nyhet, det är nämligen så att ett kärt återseende äger rum i skrivande stund. Vi hälsar Stockholm Meeting Selection varmt och galet välkomna tillbaka till Mad Marketing & Co!Vår historia tillsammans började för en herrans massa år sedan, du vet den där gamla goda tiden när galna upptåg inte behövde green screens till exempel.
Ett kärt minne är givetvis den omtalade konceptualiseringen och paketeringen av hela koncernen, ett arbete som pågick i över ett år och där vi på MAD bland annat träffade och intervjuade varenda person för att ta tempen innan arbetet kunde flyga.Det blev ett detektivarbete som ledde till ett av de roligaste konceptet vi någonsin arbetat fram.
Vi regisserade och iscensatte detaljstyrda fotograferingar av utvalda anläggningar, tänk dig rekvisita med lånade uppstoppade fåglar, en akut nedflugen jämtdräkt från Åre, perfekta vattendroppar och dalahästar i miniformat. Vi samarbetade med fantastiska välkända fotografer och landade i ett tidlöst koncept där lönen kallas för månadspeng än idag.Det var tider det, vi har vuxit både tillsammans och på varsitt håll, de goda minnena som poppat upp genom åren levererar ett brett leende varje gång.
Nu är det dags för oss att slå våra vägar ihop återigen inom den digitala marknadsföringens värld där vi växer vidare tillsammans på nytt.Vi är galet glada för detta och hälsar Stockholm Meeting Selection med sitt fantastiska team varmt välkomna tillbaka till Mad Marketing & Co! :pineapple: