Vi fyller 9 år!

Imorgon är det ingen vanlig dag, för det är nämligen Mad Marketing & Co’s födelsedag! :balloon:Resan har varit spännande, utvecklande, studsig och galet rolig. En resa som pågått i 9 år och som fortsätter vidare framåt i precis samma anda som från dag ett.Mad Marketing & Co föddes ur ambitionen att vara byrån som saknades på marknaden, byrån där lyhördhet och goda samarbeten är grunden. MAD skulle bli och är än idag byrån som hjälper, som håller handen, som vägleder med ett öppet sinne och med ett otroligt starkt mindset.
Vårt sätt att ta oss an utmaningar är olikt andras och vår företagskultur är öppensinnad, varm och färgglad. Hur många kan egentligen säga att de har en kollega och byråchef som tog sig an Vasaloppet utan en enda tränad timme?
Ni förstår vår approach!Den 9-åriga resan är såklart fylld med uppdrag som upptåg. Ett av de galnaste uppdragen var invigningen av Quality Hotel Winn i Haninge för 6 år sedan, tänk er 600 gäster under en helkväll av 15 olika uppträdanden på golvnivå, fotoväggar, Sabina Dalfjäll och balett kombinerat med Panetoz och balloger – en till varje gäst vid hemgång! En galet kul och minnesvärd kväll för alla inblandade och bakom succén stod Mad Marketing & Co.När vi tar oss an fotograferingar kan du räkna med att vi tänkt på allt in i minsta detalj. Sist men inte minst minns vi – fotograferingen där Veronica stuvade in sig själv med hund, syskonbarn och rekvisita som dalahästar och bröllopskläder i sin Mini Cooper och begav sig 05 på morgonen dagen innan Midsommar ut för en galen fotografering på Skytteholm. Detaljstyrt, oklanderligt och klockrent!Vår grundare hade aldrig tänkt att MAD skulle bli så stort som det är, hon själv gillar inte rampljuset, därför skapade hon varumärket Mad Marketing & Co.
När hon nådde sitt första mål skulle hon köpa en fin datorväska, hon nådde målet och satte upp sitt nästa. Ovan nämnda Mini Cooper uppnåddes och såldes senare när nästa målgång passerades – ett kontor utanför hemmet.
Varje år har Mad Marketing & Co växt, idag är vi 5 medarbetare med eget kontor på Brantingsgatan 39 i Stockholm!

Med inställningen: “Hur svårt kan det vara?” – kommer man väldigt långt, det har vår grundare bevisat med råge och det fortsätter vi att bevisa tillsammans på Mad Marketing & Co för varje dag som går!