Trevlig måndag och välkommen tillbaka!

Idag är det måndag och andra veckan i augusti, visst är det helt otroligt vad tiden flyger fram?

Det är intressant det där med hur vi uppfattar tid egentligen, det känns inte som allt för längesen första april skämtade hejvilt genom att leverera den sista snön, eller försenade knoppar som slog ut alla på en gång tillslut, eller junis hetta som rostade syrenblommor kort efter att studentskivorna var över. Ja, det går inte riktigt att mäta tiden i säsongens övergångar längre eftersom klimatet ser lite annorlunda ut numera med sina extremer.

Men om du tänker på allt du hunnit med och upplevt inser du att det snurrar på i den takt det bör, livet och tiden. Nu har vi haft fyra veckors härlig semesterledighet och vi hoppas att du också har haft det riktigt bra, att du har ätit och druckit gott, sovit ut och skrattat mängder tillsammans med dina nära och kära. Kanske har du hunnit med ett bad eller två trots julis överraskande väder, spelat sällskapsspel om kvällarna på uteplatsen och virat in dig i en filt eller två.
Oavsett vad du har haft för dig hoppas vi att det har varit minst lika bra som vi har haft det!

För en vecka sedan öppnade vi upp dörrarna här på Mad Marketing & Co inför höstsäsongen och allt roligt det innebär. Du kanske fortfarande har ledighet kvar och njuter i rågade mått, i så fall vill vi bara tala om att vi är tillbaka på byrån om du behöver oss, vill vrida en idé ett par varv eller spåna på höstens kampanjer ihop! Ha en strålande andra vecka i augusti kära Madvän!